AIKUISTEN UINTIKURSSIT

Haluatko hio uintitekniikkaasi? Haaveiletko uintikilpailuihin osallistumisesta? Haluatko oppia uimaan tehokkaasti?

Aikuisten uintitekniikka 1

Aikuisten uintitekniikka 1 -kurssi järjestetään  25.10.-20.12.2020. Kurssin kesto kahdeksan (8) kertaa, sunnuntaisin klo 13-14 Varkauden uimahalli Ilopisarassa. Kurssi toteutetaan vähintään 8 ilmoittautuneella. Kurssille mahtuu 12 uimaria. Kurssilla opetellaan hengitystekniikkaa sekä vapaa-, selkä- ja rintauinnin perustekniikkaa. Lähtötasovaatimus vähintään 200 m uimataito omalla tyylillä ja uskallus mennä veden alle (sukeltaa). Sopii aikuisille, jotka haluavat oppia eri uintitekniikoita omatoimisen harjoittelun pohjaksi.


KURSSIN HINTA 100 € (sis. pääsymaksun ja ohjauksen)

ILMOITTAUDU OHEISESTA LINKISTÄ (vaatii rekisteröitymisen seuran MyClub-jäsenrekisteriin)

http://bit.ly/aikuistentekniikka1


ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 18.10.2020 HUOM! ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA ja MAKSETAAN SEURAN TILILLE ENNEN KURSSIN ALKAMISTA. KURSSIN VOI MYÖS MAKSAA SMARTUM -VERKKOMAKSUNA TAI LIIKUNTASETELEILLÄ.

Kurssien ohjaajina toimivat Milla Vihavainen ja Ville Luukkonen.


Lisätietoja voit kysyä varkauden.uimarit@gmail.com

Aikuisten uintitekniikan harrasteryhmä

HUOM! Syksyn 2020 osalta aikuisten uintitekniikan harrasteryhmä on nyt täynnä. Voit tiedustella vapautuvia paikkoja varkauden.uimarit@gmail.com

Varkauden Uimareissa myös aikuisilla on mahdollisuus mukavaan harrastamiseen, tavoitteelliseen treenaamiseen ja kovempien tavoitteiden myötä kilpailemiseen!

Aikuisten uintitekniikan harrasteryhmässä asetetaan tavoitteita, kohotetaan kuntoa ja kehitetään uintitekniikoita. Ohjatuissa treeneissä uidaan porukassa ja omatoimisiin harjoituksiin saa valmentajalta harjoitteluohjelmia. Tässä ryhmässä harjoittelu on hauskaa, kehittävää ja stressitöntä!

Harjoitukset kestävät tunnin ja sen aikana uidaan ainakin 500-1500m riippuen harjoituksista.

Osallistumisedellytykset:

- Hyvä uimataito (väh. 200 m)

- Perustekniikoiden alkeiden hallinta: vapaauinti, rintauinti, selkäuinti (osaat uida kaikkia lajeja, selkää edes vähän)

- Halu treenata ja kehittää itseään

 

Harjoitukset alkavat syyskuussa ja ovat aina keskiviikkoisin klo 19:30-20:30 (Uimahalli Ilopisara). 

Kauden hinta koostuu jäsenmaksusta ja valmennusmaksusta. VarUn jäsenmaksu on 50 € ja se on voimassa koko vuoden. Jäsenmaksu sisältää ohjatun harjoituskerran lisäksi mahdollisuuden omatoimiharjoitteluun tiistaisin ja torstaisin klo 19:30-20:30. Syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta toukokuuhun. Yhden lukukauden (noin 12 ohjattua harjoituskertaa / lukukausi) valmennusmaksu on 110€.

Ryhmän jäsenillä on mahdollisuus omien tavoitteidensa myötä myös treenata itsensä kisakuntoon ja osallistua yli 25-vuotiaille tarkoitettuihin uintikisoihin!  Jos uimari haluaa kilpailla, tulee hänen lisäksi lunastaa Uimaliiton kilpailulisenssi. Lue lisää kilpailulisenssistä https://www.uimaliitto.fi/liitto/bluecard-lisenssi/