AIKUISTEN UINTIKURSSIT

Haluatko hio uintitekniikkaasi? Haaveiletko uintikilpailuihin osallistumisesta? Haluatko oppia uimaan tehokkaasti?

Aikuisten uintitekniikan kurssit kevät 2023: Vapaauinnin tekniikkakurssi maaliskuussa ja rintauinnin tekniikkakurssi huhtikuussa

Lähtötasovaatimus molemmille tekniikkakursseille on vähintään 200 m uimataito omalla tyylillä ja uskallus mennä veden alle (sukeltaa).
Kurssien ohjaajana toimii Varkauden uimarit ry:n koulutettu uintivalmentaja.

Huom! Mikäli haluat osallistua molemmille kursseille, muista myös tehdä ilmoittautuminen molemmille kursseille.

********
VAPAAUINNIN TEKNIIKKAKURSSI sunnuntaisin 12.3. ja 19.3.2023 klo 14-16 (yht. 4h)

Kurssilla keskitytään opettelemaan vapaauinnin tekniikan perusteet, kuten oikeaa uintiasentoa ja hengitystekniikkaa. Tavoitteena on antaa valmiudet vapaauinnin uimiseen hyvällä ja taloudellisella tekniikalla.
Kurssi sopii aikuisille, jotka haluavat oppia vapaauintia omatoimisen harjoittelun pohjaksi.

Kurssin hinta 55 € sis. uimahallin pääsymaksun ja ohjauksen. Osallistumisikäraja on 15 vuotta.


Kurssille mahtuu 12 osallistujaa ja järjestetään vähintään viidelle osallistujalle.

********
RINTAUINNIN TEKNIIKKAKURSSI sunnuntaisin 16.4. ja 23.4.2023 klo 14-16 (yht. 4 h)

Kurssin tavoitteena on oppia rintauinnin tekniikkaa aloittaen perusteista, kuten uintiasennosta ja oikeasta hengitystekniikasta edeten potkuihin, käsivetoihin, liukuun sekä lopulta kokonaissuoritukseen. Tavoitteena on antaa valmiudet rintauinnin uimiseen hyvällä ja taloudellisella tekniikalla. Kurssi sopii aikuisille, jotka haluavat oppia rintauintia omatoimisen harjoittelun pohjaksi.

Kurssin hinta 55 € sis. uimahallin pääsymaksun ja ohjauksen. Osallistumisikäraja on 15 vuotta.


Kurssille mahtuu 12 osallistujaa ja järjestetään vähintään viidelle osallistujalle.

Lisätietoja voit kysyä varkauden.uimarit@gmail.com

_____________________________________________________________

Aikuisten uintitekniikan harrasteryhmä

HUOM! Kauden 2022-2023 osalta aikuisten uintitekniikan harrasteryhmä on nyt täynnä. Voit tiedustella vapautuvia paikkoja varkauden.uimarit@gmail.com

Varkauden Uimareissa myös aikuisilla on mahdollisuus mukavaan harrastamiseen, tavoitteelliseen treenaamiseen ja kovempien tavoitteiden myötä kilpailemiseen!

Aikuisten uintitekniikan harrasteryhmässä asetetaan tavoitteita, kohotetaan kuntoa ja kehitetään uintitekniikoita. Ohjatuissa treeneissä uidaan porukassa ja omatoimisiin harjoituksiin saa valmentajalta harjoitteluohjelmia. Tässä ryhmässä harjoittelu on hauskaa, kehittävää ja stressitöntä!

Harjoitukset kestävät tunnin ja sen aikana uidaan ainakin 500-1500m riippuen harjoituksista.

Osallistumisedellytykset:

- Hyvä uimataito (väh. 200 m) tai aikuisten uintitekniikan alkeiskurssille osallistuminen.

- Perustekniikoiden alkeiden hallinta: vapaauinti, rintauinti, selkäuinti (osaat uida kaikkia lajeja, selkää auttavasti)

- Halu treenata ja kehittää itseään

 

Harjoitukset alkavat syyskuussa ja ovat aina keskiviikkoisin klo 19:30-20:30 (Uimahalli Ilopisara). 

Kauden hinta koostuu jäsenmaksusta ja valmennusmaksusta. VarUn jäsenmaksu on 50 € ja se on voimassa koko vuoden. Jäsenmaksu sisältää ohjatun harjoituskerran lisäksi mahdollisuuden omatoimiharjoitteluun tiistaisin ja torstaisin klo 19:30-20:30. Syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta toukokuuhun. Yhden lukukauden (noin 12 ohjattua harjoituskertaa / lukukausi) valmennusmaksu on 105€.

Ryhmän jäsenillä on mahdollisuus omien tavoitteidensa myötä myös treenata itsensä kisakuntoon ja osallistua yli 25-vuotiaille tarkoitettuihin uintikisoihin!  Jos uimari haluaa kilpailla, tulee hänen lisäksi lunastaa Uimaliiton kilpailulisenssi. Lue lisää kilpailulisenssistä.