JÄSENMAKSUT VUODELLE 2022 OVAT SEURAAVAT

  • Perhejäsenmaksu 100€ (kaikki perheenjäsenet yhdellä maksulla)
  • Jäsenmaksu 50 € / hlö

Erillistä liittymismaksua ei peritä uusilta jäseniltä.

Jäsenmaksun maksaneille vanhemmille on varattu yksi rata uintiin / vesijuoksuun  jokaisen tiistain - torstain iltaharjoitusten ajaksi klo 19.30-20.30. HUOM! Joka kuun ensimmäisenä tiistaina koko allas on varattu harjoitusten ajaksi vesipeli-iltaan, tällöin vanhempien kuntouintirata ei ole käytössä.

Kisamatkoilla on yleensä linja-autossa tilaa myös uimareiden vanhemmille (5-10 paikkaa). Mikäli haluat lähteä kannustamaan uimareitamme ja seuraamaan oman lapsesi suorituksia, niin seuran jäsenenä pääset kyytiin veloituksetta.
JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Varkauden Uimareiden uudeksi jäseneksi liitytään täyttämällä oheinen jäsenhakemuslomake. Myös vanhojen jäsenten osalta lomake täytetään aina uuden kauden alussa, jotta jäsenrekisteri, yhteystiedot ja uimareiden ryhmävakuutusasiat pysyvät ajantasalla. Lomakkeen palautus uimarin omalle valmentajalle tai skannattuna seuran rahastonhoitajalle rahastonhoitaja.varu@gmail.com
JÄSENTIETOLOMAKE uusi jäsen / kauden alussa.

Jäsenmaksujen laskutus ja seuran yleinen tiedotus tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse, joten erityisen tärkeää on toimiva sähköpostiosoite uimarin huoltajalle.

Yhteystietojesi muuttuessa kesken kauden, täytä ja lähetä oheinen lomake. JÄSENTIETOJEN PÄIVITYS


VALMENNUSMAKSUT
(laskutuskausi syys-joulukuu ja tammi-toukokuu)

Aikuisten harrasteryhmän maksu on 100 € / kausi

KILPAILEVIEN UIMAREIDEN VALMENNUSMAKSU 100 € / kausi, sisältää 5 kertaa uintia ja salivuoron / viikko   

VALMENNUSRYHMÄN UIMAREIDEN VALMENNUSMAKSU 80 € / kausi, sisältää 3 kertaa uintia + jumppa / viikko

TEKNIIKKARALLIN MAKSU 70 € / kausi sisältää 2 kertaa uintia + jumppa / viikko

VESIRALLIN MAKSU 70 € / kausi sisältää 2 kertaa uintia + jumppa / viikko
- Kurssimaksu sisältää lisäksi Blue Card Vesipeto -ryhmävakuutuksen.

KILPAILUMATKAMAKSU 2021-2022       

Kilpailuihin osallistuttaessa maksetaan starttimaksu, joka kilpailuista riippuen on 3-10 euroa startti. Varkauden Uimareissa starttimaksut ja matkakulut sisältyvät kilpailumatkamaksuun.

LISENSSIT JA VAKUUTUKSET

Kilpailevat uimarit

Blue Card-lisenssin tarvitsevat kaikki kilpailutoimintaan kauden aikana osallistuvat uimarit. Huomaattehan, että lisenssin voimaantulo kestää 14 vuorokautta lisenssin hankkimisesta.

Lisenssin hankkimisen yhteydessä tulee uimarille ottaa myös vakuutus (7 euroa). Mikäli uimarilla on oma harrastustoiminnan kattava vakuutus, tulee tästä toimittaa vakuutusyhtiöstä saatava todistus seuralle esim. harjoitusten yhteydessä.

Lisenssin hankkiminen tapahtuu netissä uimaliitto.fi -> lisenssit.

Vesi- ja tekniikkarallilaiset

Mikäli alaikäinen uimari ei osallistu kilpailutoimintaan kauden aikana (esim. Vesi- ja tekniikkarallilaiset), hänen harjoittelunsa vakuuttamisen hoitaa seura, joka laskuttaa samaisen vakuutussumman jäsenmaksun yhteydessä. 

Muut seuran jäsenet

Seuran vakuutuksen alaisiksi eivät kuulu muut perheenjäsenet vaan heidän tulee itse
huolehtia vakuutusturvastaan.

MUUTA

Kisamatkoilla tai esim. toimitsijakoulutuksiin käytämme toisinaan myös kimppakyyteinä omia autoja. Oman auton käytöstä voi hakea korvausta silloin, kun yhteiskuljetusta ei ole järjestetty. Oheisen linkin takaa löytyy matkalaskupohja, joka tulee toimittaa rahastonhoitajalle asianmukaisesti ja huolellisesti täytettynä.