SEURAMAKSUT VARKAUDEN UIMAREISSA KOOSTUVAT SEURAN JÄSENMAKSUSTA SEKÄ RYHMÄN VALMENNUSMAKSUSTA


JÄSENMAKSU 2023-2024:
  • Perhejäsenmaksu 100€ (kaikki perheenjäsenet yhdellä maksulla)
  • Jäsenmaksu 50 € / hlö
Jäsenmaksu on voimassa lukuvuoden ja laskutetaan lokakuussa.


Jäsenmaksun maksaneille vanhemmille on varattu yksi rata uintiin / vesijuoksuun  jokaisen tiistain ja torstain iltaharjoitusten ajaksi klo 19.30-20.30. Rata on varattu ainoastaan aikuisille kuntouintiin. Perhejäsenyyden maksaneet lapset voivat uida tiistaina ja torstaina oman vanhemman valvonnassa opetusaltaassa. Poreallas, kylmävesiallas ja pienten lasten matala-allas eivät ole seuran jäsenien käytössä.

HUOM! Joka kuun ensimmäisenä tiistaina koko allas on varattu harjoitusten ajaksi vesipeli-iltaan, tällöin vanhempien kuntouintirata ei ole käytössä.

Kisamatkoilla on yleensä linja-autossa tilaa myös uimareiden vanhemmille (5-10 paikkaa). Mikäli haluat lähteä kannustamaan uimareitamme ja seuraamaan oman lapsesi suorituksia, niin seuran jäsenenä pääset kyytiin veloituksetta.
JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Varkauden Uimareiden uudeksi jäseneksi liitytään täyttämällä oheinen jäsenhakemuslomake. Myös vanhojen jäsenten osalta lomake täytetään aina uuden kauden alussa, jotta jäsenrekisteri, yhteystiedot ja uimareiden ryhmävakuutusasiat pysyvät ajantasalla. Lomakkeen palautus uimarin omalle valmentajalle tai skannattuna seuran rahastonhoitajalle rahastonhoitaja.varu@gmail.com
JÄSENTIETOLOMAKE uusi jäsen / kauden alussa.

Jäsenmaksujen laskutus ja seuran yleinen tiedotus tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse, joten erityisen tärkeää on toimiva sähköpostiosoite uimarin huoltajalle.

Yhteystietojesi muuttuessa kesken kauden, täytä ja lähetä oheinen lomake. JÄSENTIETOJEN PÄIVITYS


VALMENNUSMAKSUT kausi 2023-2024
(laskutuskausi syys-joulukuu ja tammi-toukokuu, laskutetaan joulukuussa ja toukokuussa)

AIKUISTEN HARRASTUSRYHMÄN maksu on 115 € / kausi

KILPAILEVIEN UIMAREIDEN VALMENNUSMAKSU 130 € / kausi, sisältää 6 kertaa uintia ja salivuoron / viikko. Kilpailulisenssi, vakuutus lunastetaan itse.

TEKNIIKKARALLI / HARRASTAJAT VALMENNUSMAKSU 85 € / kausi, sisältää 2 kertaa uintia + jumppa / viikko. Uimarin tulee lunastaa harrastusvakuutus itse. Esim. Uimaliiton  Vesipeto-harrastepassi alle 18-vuotiaat 10 € (ei kilpailuoikeutta, sisältää vakuutuksen). Vakuutus on voimassa koko kauden 1.9.2023-31.8.2024. Mikäli uimarilla on oma harrastustoiminnan kattava vakuutus, tulee tästä toimittaa vakuutusyhtiöstä saatava todistus seuralle esim. harjoitusten yhteydessä.

VESIRALLIN MAKSU 85 € / kausi sisältää 2 kertaa uintia + jumppa / viikko
- Kurssimaksu sisältää lisäksi Vesipeto -ryhmävakuutuksen.

VESITAITURIT KURSSIMAKSU 70 € / kurssi (10 kertaa)
- Kurssimaksu sisältää lisäksi Vesipeto -ryhmävakuutuksen.

KILPAILUMATKAMAKSU 2023-2024 

Kilpailuihin osallistuttaessa omavastuuosuus on 20 € / kilpailu / kilpailija. Kilpailumaksu sisältää starttimaksut ja matkakulut.

LISENSSIT JA VAKUUTUKSET

Kilpailevat uimarit

Blue Card-lisenssin tarvitsevat kaikki kilpailutoimintaan kauden aikana osallistuvat uimarit. Huomaattehan, että lisenssin voimaantulo kestää 14 vuorokautta lisenssin hankkimisesta.

Lisenssin hankkimisen yhteydessä tulee uimarille ottaa myös vakuutus. Mikäli uimarilla on oma kilpailutoiminnan kattava vakuutus, tulee tästä toimittaa vakuutusyhtiöstä saatava todistus seuralle esim. harjoitusten yhteydessä.

Lisenssin hankkiminen tapahtuu netissä uimaliitto.fi -> lisenssit.

Tekniikkarallilaiset / harrastajat

Mikäli alaikäinen uimari ei osallistu kilpailutoimintaan kauden aikana, tulee hänen lunastaa vakuutusturva itse. Esim. Uimaliiton  Vesipeto-harrastepassi alle 18-vuotiaat 10 € (ei kilpailuoikeutta, sisältää vakuutuksen). Vakuutus on voimassa koko kauden 1.9.2023-31.8.2024. Mikäli uimarilla on oma harrastustoiminnan kattava vakuutus, tulee tästä toimittaa vakuutusyhtiöstä saatava todistus seuralle esim. harjoitusten yhteydessä.

Muut seuran jäsenet

Seuran vakuutuksen alaisiksi eivät kuulu muut perheenjäsenet vaan heidän tulee itse
huolehtia vakuutusturvastaan.

MUUTA

Kisamatkoilla tai esim. toimitsijakoulutuksiin käytämme toisinaan myös kimppakyyteinä omia autoja. Oman auton käytöstä voi hakea korvausta silloin, kun yhteiskuljetusta ei ole järjestetty. Oheisen linkin takaa löytyy matkalaskupohja, joka tulee toimittaa rahastonhoitajalle asianmukaisesti ja huolellisesti täytettynä.