Vesitaiturit

Vesitaiturit on 4-7 vuotiaille lapsille suunnattua uintitoimintaa. Tavoitteena on oppia hyppäämään isoon altaaseen ja uimaan siellä 25 metriä.

Vesitaitureissa lapsi tutustuu veteen ja saa monipuolisia kokemuksia vedessä liikkumisesta.
Kursseilla harjoitellaan leikkien uimataidon perusteita sekä opitaan luottamaan veteen ja omiin taitoihin.

Vesitaiturit 1 - alkeisuimakoulu

Vesitaiturit 1 harjoitellaan veteen puhaltamista ja kasvojen laittamista veteen, suun kastamista veteen ja sukeltamista, kelluntaa ja liukua, hyppyjä altaan reunalta lasten altaaseen, pallon kuljettamista jne.

Tulossa marraskuussa 2023

Vesitaiturit 2 - jatkouimakoulussa (10 kertaa) harjoitellaan puhaltamaan nenän ja suun kautta veteen, etenemään pinnalla, vartalonhallintaa, esineen sukeltamista pohjasta, erilaisia liukuja, kelluntoja, käsinseisontaa, hyppyjä uintisyvyiseen veteen, pallon kuljettamista uiden, uintipotkuja sekä haiuintia. Tavoitteena on oppia hyppäämään isoon altaaseen ja uimaan siellä 25 metriä (edellytys osallistua Vesiralli-valmennusryhmään).

Vesitaiturit - alkeisuimakoulu ja jatkouimakoulu ovat itsenäisiä kursseja, joskin alkeisuimakoulusta jatkouimakouluun jatkavat uimarit ovat etusijalla.

Ohjaajina toimivat Heidi Salo, Noora Koski ja Jenni Nikarmaa

Hinta 70 € / osallistuja + seuran jäsenmaksu.

Syksyllä 2023 järjestetään kaksi samantasoista Vesitaiturit 2 -ryhmää. Toinen ryhmä kokoontuu (10 krt.) keskiviikkoisin klo 18:30-19:30 ja toinen ryhmä lauantaisin klo 9-10.

 

 

vesitaiturit1_0x260.jpg