Vesitaiturit

Vesitaiturit on 4-7 vuotiaille lapsille suunnattua uintitoimintaa. Tavoitteena on oppia hyppäämään isoon altaaseen ja uimaan siellä 25 metriä.

Vesitaitureissa lapsi tutustuu veteen ja saa monipuolisia kokemuksia vedessä liikkumisesta.
Kursseilla harjoitellaan leikkien uimataidon perusteita sekä opitaan luottamaan veteen ja omiin taitoihin.

Varkauden Uimareissa alkaa syksyllä 2022 uusi Vesitaiturit - alkeisuimakoulu. Alkeisuimakoulu kestää syyskauden ajan ja siinä harjoitellaan veteen puhaltamista ja kasvojen laittamista veteen, suun kastamista veteen ja sukeltamista, kelluntaa ja liukua, hyppyjä altaan reunalta lasten altaaseen, pallon kuljettamista jne.

Tammikuusta toukokuuhun 2023 järjestetään Vesitaiturit - jatkouimakoulu, jossa harjoitellaan puhaltamaan nenän ja suun kautta veteen, etenemään pinnalla, vartalonhallintaa, esineen sukeltamista pohjasta, erilaisia liukuja, kelluntoja, käsinseisontaa, hyppyjä uintisyvyiseen veteen, pallon kuljettamista uiden, uintipotkuja sekä haiuintia. Tavoitteena on oppia hyppäämään isoon altaaseen ja uimaan siellä 25 metriä (edellytys osallistua Vesiralli-valmennusryhmään).

Vesitaiturit - alkeisuimakoulu ja jatkouimakoulu ovat itsenäisiä kursseja, joskin alkeisuimakoulusta jatkouimakouluun jatkavat uimarit ovat etusijalla. Tammikuussa alkavaan jatkouimakouluun voi kysyä paikkoja marras-joulukuun vaihteessa.

Ohjaajana kaudella 2022-2023 toimii Heidi Salo ja apuohjaajana Noora Koski

Hinta 60 € / kausi + jäsenmaksu

Harjoitukset altaassa torstaisin klo 18:30-19:10

 

 

vesitaiturit1_0x260.jpg