Vesitaiturit

Vesitaiturit on 4-7 vuotiaille lapsille suunnattua uintitoimintaa. Tavoitteena on oppia hyppäämään isoon altaaseen ja uimaan siellä 25 metriä.

Vesitaitureissa lapsi tutustuu veteen ja saa monipuolisia kokemuksia vedessä liikkumisesta.
Kursseilla harjoitellaan leikkien uimataidon perusteita sekä opitaan luottamaan veteen ja omiin taitoihin.

Vesitaiturit - alkeisuimakoulu järjestetään keväällä 2023 kahdeksan kerran kurssina. Vesitaitureissa harjoitellaan veteen puhaltamista ja kasvojen laittamista veteen, suun kastamista veteen ja sukeltamista, kelluntaa ja liukua, hyppyjä altaan reunalta lasten altaaseen, pallon kuljettamista jne.

Ilmoittautuminen 20.4.-15.6. kurssille avautuu su 9.4. klo 12.

Kirjautuminen seuran jäsenrekisteriin ja kurssin ilmoittautumislinkki https://varkaudenuimarit.myclub.fi/flow/events/5242743

Vesitaiturit - jatkouimakoulussa harjoitellaan puhaltamaan nenän ja suun kautta veteen, etenemään pinnalla, vartalonhallintaa, esineen sukeltamista pohjasta, erilaisia liukuja, kelluntoja, käsinseisontaa, hyppyjä uintisyvyiseen veteen, pallon kuljettamista uiden, uintipotkuja sekä haiuintia. Tavoitteena on oppia hyppäämään isoon altaaseen ja uimaan siellä 25 metriä (edellytys osallistua Vesiralli-valmennusryhmään). Seuraava Vesitaiturit jatkouimakoulu on suunnitteilla syksylle 2023.

Vesitaiturit - alkeisuimakoulu ja jatkouimakoulu ovat itsenäisiä kursseja, joskin alkeisuimakoulusta jatkouimakouluun jatkavat uimarit ovat etusijalla.

Ohjaajana kaudella 2022-2023 toimii Heidi Salo ja apuohjaajana Noora Koski

Hinta 60 € / kausi + jäsenmaksu

Harjoitukset altaassa torstaisin klo 18:30-19:10

 

 

vesitaiturit1_0x260.jpg