AJANKOHTAISTA

Seuran uimarit ja kotijoukot! Tärkeää asiaa kotikisoista!

29.01.2023

Hyvät seuran jäsenet - uimarit ja uimareiden huoltojoukot!


Viime vuosina seuramme on erottunut edukseen loistavasti järjestetyillä kotikisoilla, niiden monipuolisella talkookeittiöllä, runsaalla talkooporukalla ja koko porukan mahtavalla yhteishengellä. Jatketaan samaan malliin! :)

Omat uintikisamme järjestetään lauantaina 18.2.2023 klo 12:00 alkaen.

Talkooväkeä tarvitaan jälleen runsain mitoin erilaisiin tehtäviin kotikisojen järjestelyissä. Tulkaa reippaasti mukaan! Jokaiselle löytyy varmasti sopiva ja mieluinen tehtävä kisapäivälle eikä mitään erityisosaamista vaadita, jotta voit olla mukana seuramme kevätkauden tärkeimmässä tapahtumassa. Kisapäivänä talkoilu on myös tosi mukava tapa tutustua muiden uimareiden huoltajiin ja seuran toimihenkilöihin. 🙂


Alla tärkeää tietoa kisajärjestelyistä ja tehtävistä.

Aloitamme kisojen valmistelun lauantaina klo 9.00 eli heti, kun hallin ovet aukeavat.
Aamusta alkaen tarvitsemme apua tuolien ja pöytien järjestelyissä, ajanottopaneelien asentamisessa, kisatoimiston pystytyksessä yms. Tarve noin 10 henkilölle.
Toimitsijapalaveri pidetään klo 11.00 alkaen, joten tulethan silloin viimeistään paikalle.

TALKOOEVÄSTÄ!
Talkooväen muonituksesta huolehdimme koko päivän eli alakerran kerhotiloissa on non-stoppina tarjolla sekä suolaista että makeaa evästä. Halutessasi voit myös antaa talkoopanoksesi tuomalla bravuuriherkkusi muidenkin nautittavaksi. Evääksi kelpaavat vaikkapa erilaiset salaatit ja piiraat. Keittiövastaavana kahvinkeitossa, voileipiä tekemässä ja muussa muonituksessa hyörii koko päivän Katja Nissinen, jolle voisit laittaa etukäteen vaikka WhatsApp- tai tekstiviestinä tietoa tuomisistasi. Pari henkilöä voisi ilmoittautua niin ikään apukäsiksi kisakeittiöön.

ARPAJAISPALKINNOT!
Lisäksi kisoihin tarvitaan runsaasti arpajaispalkintoja, joita voitte toimitella harjoitusten yhteydessä omalle valmentajalle. Arpajaispalkinnot tulee olla toimitettuna viimeistään torstaina 16.2. Myyntipöytää hoitamaan ovat lupautuneet Henna Kosunen ja Satu Aaltonen. Arpajaisten vastuuhenkilönä on Johanna Rastas ja palkintoja voi myös toimitella suoraan hänelle.

VESIRALLILAISET ja TEKNIIKKARALLILAISET VETUREIKSI!
Kaikki Vesirallilaiset ja Tekniikkarallilaiset, jotka eivät itse osallistu kisoihin, ovat lämpimästi tervetulleita kisoihin ”vetureiksi”. Heidän tehtävänään on siis johdatella kunkin uintierän osallistujat odotusalueelta lähtöpaikalle. Aikuiset ovat ohjaamassa toimintaa, joten mukaan tarvitset vain iloista ja reipasta mieltä! 🙂 Veturien "työvuoro" on noin kaksi tuntia ja vetureita tarvitaan 3-4 / vuoro (noin klo 12-14 ja 14-16) Ilmoita osallistuminen suoraan omalle valmentajallesi esim. Vesirallilaisten ja Tekniikkarallilaisten omissa whatsapp-ryhmissä.

TOIMITSIJAT!
Ovathan kaikki oman seuran toimitsija- tai tuomarikoulutuksen saaneet varautuneet tulemaan ”töihin”? Voitte tiedottaa tulostanne etukäteen kilpailujohtaja Hannu Miettiselle tai Katja Nissiselle tai käännösvalvojien omassa whatsapp-ryhmässä.

MUUTA KIVAA!
Juoksevia hommia, kuten palkintojen jakoa, tulosten järjestämistä, yleistä järjestyksen silmällä pitämistä jne. on koko päiväksi. Kysy lisää kilpailujohtaja Hannu Miettiseltä.

08.04.2023Vesitaiturit -alkeisuimakouluun ilmoittautuminen avautuu huomenna klo 12
30.03.2023Maaliskuun kuukausiuintien tulokset
21.03.2023Kutsu jäsenistölle sääntömääräiseen tilikokoukseen keskiviikkona 29.3. klo 18 alkaen.
26.02.2023Vesitaiturit -alkeisuimakoulu tulossa vielä keväällä 2023
24.02.2023Helmikuun kuukausiuinnit
19.02.2023Vapaauinnin ja rintauinnin workshopit tulossa maalis- ja huhtikuussa!
29.01.2023Seuran uimarit ja kotijoukot! Tärkeää asiaa kotikisoista!
27.01.2023Tammikuun kuukausiuinnit
03.01.2023Kevätkauden harjoitukset alkavat viikolla 2!
02.12.2022Koko perheen pikkujoulut ja peuhauinnit

Siirry arkistoon »